Ik leerde weer voor mijzelf te zorgen!
Ieder jaar werd ik een kilo zwaarder, tot ik het helemaal zat was.
Met een lichte chips-verslaving en daarnaast vooral onregelmatig eten kon ik mijn vakantiefoto’s niet goed meer onder ogen komen. Ik moest leren weer om de 2 uur iets te eten, en dan iets gezonds. D.w.z. de koolhydraten zoveel mogelijk laten staan. De produkten van PS. Food & Lifestyle ondersteunden mij daarbij.
De eerste maand vlogen de kilo’s eraf. En leerde ik weer voor mijzelf te zorgen, meer tijd en aandacht aan mijzelf te besteden en eten weer echt te waarderen.
In 8 weken ben ik 8 kilo afgevallen en ik voel mij nu fitter dan ooit.
Mijn buik is weg en mijn BMI weer netjes dankzij PS. Food & Lifestyle en de wekelijkse coaching van Sabine.
Het was helemaal niet lastig of moeilijk. Het assortiment is heel ruim en ik heb heerlijk gegeten. Het was fijn dat ik ook nog af en toe van een glas wijn mocht genieten.
Ik zou echt nooit meer terugwillen naar hoe het was en zet deze levensstijl echt voort.

Annelique