Een aantal jaren geleden had ik voor mezelf besloten helemaal het roer om te gooien, mijn leven te verbeteren. Ik dacht: ik ga stoppen met roken en daarna gezond eten.

Mede doordat ik heel erg last van mijn voeten en knie kreeg, ben ik hiervoor naar het ziekenhuis gegaan en van mijn knie een CT scan gemaakt, hieruit bleek dat ik al artrose heb. Te jong om een nieuwe knie te plaatsen, advies van de chirurg was om af te vallen. Toch ben ik uiteindelijk nog 2 jaar bezig geweest om een manier te zoeken die het best bij mij past.

Uiteindelijk ben ik via, via en ook door het advies van o.a. mijn collega in contact gekomen met PowerSlim. Het Powerslim programma sluit persoonlijk heel goed aan bij mij omdat ik mijn levensstijl hiermee aan kon passen en ik wilde leren om in de toekomst op gewicht te blijven. Dat ik elke week naar mijn coach moest om te wegen en de week door te bespreken was voor mij de stok achter de deur waar ik naar opzoek was.

PowerSlim in één woord: ongelooflijk!

Het voordeel is dat je juist meer gaat eten, 6 keer per dag om de 2.5 uur met heerlijke koolhydraatarme producten. Niet minder eten maar anders, gezonder, vaker en gevarieerder. Het was voor mij daarom goed vol te houden. Door de producten en de combinatie keuze van voeding wordt je juist bewust van welke producten je beter kan laten staan en wat je daarvoor in de plaats kan nemen.

Het contact met mijn coach verliep heel goed, bij raad en daad was zij altijd beschikbaar!

Ik voel me veel fitter en positiever. Nu besef ik pas in welke negatieve spiraal ik eigenlijk was beland. Ik krijg nu zoveel positieve reacties, dat doet me ook erg goed! In de toekomst weet ik dat ik niet meer terug zal vallen in mijn oude gewoontes doordat ik heb geleerd bewuste voedingskeuzes te maken.  

Succes!

Arissa


PowerSlim Arissa voor-na

Wil jij ook net als Arissa je weer slanker en fitter voelen?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend informatiegesprek!