Ik voel mij veel jonger en fitter

Ik ben Rita Sallet uit Nieuw- en St. Joosland, 54 jaar en werk al jaren bij een bakker.
De laatste jaren werd ik ongemerkt steeds zwaarder. Ik heb zelf wel eens eerder een dieet gevolgd maar ik kon het niet volhouden.

Via een advertentie kwam ik bij Skinmatters terecht. Mijn BMI bleek echt te hoog en ik moest ongeveer 15 kilo afvallen. Ik was bang dat ik dit niet zou kunnen maar met Power Slim was het niet moeilijk. Ik mocht nog steeds genieten van een lekker tussendoortje en ik ben aan de slag gegaan met allerlei heerlijke recepten. Hierdoor had ik niet het idee op dieet te zijn was het eigenlijk heel gemakkelijk.

Het ging eigenlijk best snel, ik viel iedere week 1 tot 1,5 kilo af. Ook hou ik geen vocht meer vast waardoor ik geen pijn meer in mijn vingers heb. Ik merk dat ik veel vlottere kleding durf te dragen. Het buikje waaraan ik mij al jaren ergerde is verdwenen en ik heb het gewicht terug van voordat ik trouwde en kinderen kreeg. Dat had ik echt nooit verwacht.


Inmiddels heb ik mijn streefgewicht en een gezonde BMI bereikt en ben ik 17 kilo lichter. Ik ben zo blij met de leuke complimenten die ik krijg en voel mij veel jonger en fitter.


Rita