Mijn naam is Jolanda Timmerman, 24 jaar, en woonachtig in Zeeland. Vanaf mijn 14e ben ik steeds meer kilo’s aangekomen. Maar tijdens de intake bij PowerSlim schrok ik toch van de cijfers die er op de weegschaal kwamen te staan. 105.5 kilo…..
Ik ben aan dit afvaltraject begonnen met de gedachte dat ik het nooit vol zou houden. Ik had nog nooit een dieet gevolgd. Ik kwam binnen als iemand die onverschillig op de stoel ging zitten en dacht: ‘ik ben te zwaar maar afvallen gaat mij toch nooit lukken’.

De eerste weken vielen mij erg zwaar. Van onregelmatig en ongezond eten, naar een strak tijdschema en dus heel frequent eten.
Maar de resultaten deden mij erg goed, mijn zelfvertrouwen schoot daardoor erg omhoog. Ik viel namelijk elke week 1 a 2 kilo af! De knop was om.

Tijdens één van de eerste gesprekken kreeg ik te horen dat wanneer je afwijkt van je schema en iets anders eet, het weer 3 dagen duurt voordat dit eraf is. Deze woorden raasden steeds door mijn hoofd als mijn hand of gedachten naar de snoeppot, chipszakken en alle andere lekkere extraatjes gingen.

Na 5 maanden ben ik nu 30 kilo afgevallen. Ik ben erg trots op me zelf en had dit nooit verwacht!
Voorheen keek ik niet eens in de spiegel, maar nu sta ik zelfs te glunderen en ben ik blij met mijn spiegelbeeld.
Ik wil het zeggen tegen iedereen die nog twijfelt om de grote stap te zetten om het afvaltraject in te gaan: Het kost wat maar je krijgt er wat moois voor terug! En daar krijg je zeker geen spijt van!
Het doet mij echt erg goed om overal aangesproken te worden, over hoe mooi ik er uit zie, en mijn verhaal te kunnen doen over hoe ik het gedaan heb!

Ik wil Sabine Verhoeven hartelijk bedanken voor de begeleiding die ze mij heeft gegeven bij het afvallen! Haar woorden, berichtjes, enz. hebben mij goed gedaan en gebracht waar ik nu ben. Oh nee, Sabine zegt altijd: dat heb jezelf gedaan meis… Zo liefff…

Jolanda