Gezond afvallen onder persoonlijke begeleiding zonder hongergevoel!

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld voedingsprogramma dat je volgt samen met je coach. Met PowerSlim ga je niet minder, maar anders eten. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt. Eenmaal op je streefgewicht, begeleiden we je nog een jaar en leer je aan de hand van thema’s (in balans blijven, etiketten lezen, omgaan met verleidingen, feestdagen, etc. etc.) je lagere gewicht vast te houden.

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en motiveer ik je bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Wat zijn de voordelen van het PowerSlim programma?

Onze klanten raken niet uitgepraat over de voordelen van PowerSlim:

  • ze raken vooral vetmassa kwijt, terwijl de spiermassa behouden blijft en krijgen dus een prachtig figuur
  • ze hebben totaal geen honger, want met PowerSlim heb je zesmaal per dag een ‘eetmoment’
  • de producten zijn erg lekker en de recepten eenvoudig, verrassend en smakelijk
  • de persoonlijke begeleiding is professioneel en effectief
  • het afvallen gaat in een mooi tempo en het effect is blijvend
  • PowerSlim is de investering dubbel en dwars waard

Wat kost het PowerSlim programma?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je ca. € 12,50 per dag in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

Werkt PowerSlim echt?

Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-24581614.

Wij helpen je graag. Tot Snel!