Gerookte makreelsalade met mosterddressing

Bereidingswijze:

Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en witte wijnazijn. Doe de rucola op een bord en verdeel de makreel, ui en de tomaatjes eroverheen. Besprenkel met de dressing en knijp het partje citroen uit over de salade.

  Ingrediënten:

·  150-200 g gerookte makreel (peper)

·  Flinke hand rucola

·  100 g cherrytomaatjes, gehalveerd

·  ¼ ui in ringen

·  Partje citroen

·  1 el olijfolie

·  1 tl sterke mosterd ·  1 el witte wijnazijn


Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas

Recept: PowerSlim
    •  Voorbereidingstijd: 5 minuten
    •  Bereidingstijd: 20 minuten
  •  Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim fusilli
  • 100 g verse spinazie
  • 100 g tomaat in blokjes
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Verse basilicum
  • Peper
  • Zout

Voedingswaarde per portie

  • 273 calorieën
  • 4.6 gram koolhydraten
  • 14.1 gram vet
  • 24 gram eiwitten

Bereidingswijze

Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg de spinazie toe totdat deze geslonken is en roerbak de tomaat vervolgens kort mee. Breng eventueel op smaak met peper en zout en verbrokkel de geitenkaas eroverheen. Garneer met de basilicum.

 

Heerlijke dorstlesser