Courgetti met zalm en avocadopesto

Bereidingswijze:
Vul de waterkoker zo vol mogelijk en zet deze aan.
Verhit de kokosolie in een grote pan en bak de zalmfilet circa 5-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Doe de avocado, knoflook, olijfolie, basilicum, citroensap en peper en zout in de keukenmachine. Laat draaien tot er een smeuïge pasta ontstaat.
Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Doe de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verdeel de courgetti en de zalm over een bord en serveer met de avocadopesto.


Tip: Vanaf fase 2B ook lekker met (geroosterde) tomaatjes en pijnboompitten.

Ingrediënten: · 150-200 g zalmfilet
. 100 g courgette
. ½ avocado
. ½ teentje knoflook, geperst
. 1 el vers citroensap
. 5 basilicumblaadjes
. ½ el olijfolie
. ½ el kokosolie
. Peper
. Zout

Extra: spiraalsnijder + keukenmachine 


Gerookte makreelsalade met mosterddressing

Bereidingswijze:

Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en witte wijnazijn. Doe de rucola op een bord en verdeel de makreel, ui en de tomaatjes eroverheen. Besprenkel met de dressing en knijp het partje citroen uit over de salade.

  Ingrediënten:

·  150-200 g gerookte makreel (peper)

·  Flinke hand rucola

·  100 g cherrytomaatjes, gehalveerd

·  ¼ ui in ringen

·  Partje citroen

·  1 el olijfolie

·  1 tl sterke mosterd ·  1 el witte wijnazijn


Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas

Recept: PowerSlim
    •  Voorbereidingstijd: 5 minuten
    •  Bereidingstijd: 20 minuten
  •  Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim fusilli
  • 100 g verse spinazie
  • 100 g tomaat in blokjes
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Verse basilicum
  • Peper
  • Zout

Voedingswaarde per portie

  • 273 calorieën
  • 4.6 gram koolhydraten
  • 14.1 gram vet
  • 24 gram eiwitten

Bereidingswijze

Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook aan. Voeg de spinazie toe totdat deze geslonken is en roerbak de tomaat vervolgens kort mee. Breng eventueel op smaak met peper en zout en verbrokkel de geitenkaas eroverheen. Garneer met de basilicum.

 

Heerlijke dorstlesser