Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

Wat kun je verwachten?

  • Tijdens het eerste gesprek vertel ik je alles over PowerSlim, het starterspakket en stellen we jouw afslankdoel samen voor de komende 4 weken. 
  • Start op maandag juni
  • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
  • Goodiebag met leuke extra’s
  • Persoonlijke begeleiding
  • Tips, recepten, advies en extra’s
  • Gezamenlijke Facebookgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld.
Gratis goodiebag twv 28,95

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:
✓ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
✓ Zes eetmomenten per dag.
✓ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Sabine Verhoeven, jouw persoonlijke coach

Hi, ik ben Sabine Verhoeven. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Campagne_Bikini_Samen-slank-challenge_Facebookadvertentie_met-tekst_1200x628_met-button_NL-700x366.jpg
Tatiana Voorbrood, -16 kg

“Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen.” Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek bij het PowerSlim center bij mij in de buurt. Eerlijk gezegd, was ik nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij.  PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.
Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dit gun ik iedereen.

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

    Of pak gewoon de telefoon en bel 06-24581614.