Stralend het najaar in

Ik ga stralend het najaar in. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik genoot van een bourgondisch leven, tot ik merkte dat mijn broeken strakker begonnen te zitten en ik mij toch minder fit voelde. Op het moment dat ik twee striemen op mijn buik kreeg besloot ik dat het genoeg was geweest. Ik zag ook op foto’s dat ik steeds zwaarder werd en ben daarom samen met mijn moeder begonnen met het PowerSlim-programma.

 

Afvallen en toch lekker eten

Het hele traject is mij heel goed bevallen. Ik heb het nooit als straf gezien en heb altijd lekker kunnen eten. Mijn coach gaf mij goede tips wanneer het even iets minder ging en stond altijd voor mij klaar!

 

Streefgewicht behouden

Doordat ik na het behalen van mijn streefgewicht nog een jaar lang bij mij coach terecht kon, kostte het mij geen moeite om mijn streefgewicht te behouden. Ik ben heel blij met mijn resultaat! En ik hoef mij niet meer te verstoppen in dikke winterkleding.