Ei muffins met spinazie

Ingrediënten:

Voor 6 muffins

  • 2 handjes verse spinazie
  • 2 eieren
  • 100 gram hüttenkäse
  • 1/2 theelepel cayennepoeder
  • 1/2 theelepel kerriepoeder
  • Snuf zout

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verwarm de spinazie kort in de pan zodat het slinkt. Laat het vocht goed uitlekken en snijd fijn.
  3. Klop de eieren met het kerriepoeder, cayennepeper, zout en de Hüttenkäse. En roer er tot slot de spinazie door.
  4. Vet de ovenbestendige muffinvormpjes in (siliconen vormpjes zijn heel handig)
  5. Bak de muffins 20 minuten in de voorverwarmde oven. Ze zijn klaar als de vulling volledig gestold is. Controleer dit door er met bijv. een sateprikker in te prikken.